Sunday, October 10, 2021

Pembekal Biskut Kuih Raya Kerepek Bahulu

Pembekal Biskut Kuih Raya Kerepek Bahulu.

Assalamu'alaikum.

Saya Penulis Blog KISAH CIKGU iEta nama pena, Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta. Freelance Blogger dan Social Media Expert Coach. Mantan Guru Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) dan mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI). 

Penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) tahun 2016. Bekas pesakit kronik Slipped Disc 10 bulan. Alhamdulillah dengan izin Allah saya sembuh sendiri tidak perlu suntikan steroid, voltaren dan tidak sempat masuk ke dalam kolong untuk scan tulang. Pembekal biskut, Kuih Raya, buat duit, BISNES ONLINE, Biskut Raya sedap, Crunchy Kapit, DUIT ONLINE, DUNIA NIAGA IETA, Marketing, JANA WANG ONLINE, JANA WANG ANDA SECARA ONLINE, JOB DI RUMAH, KEREPEK, Kuih Raya Dunia Niaga Ieta
Pembekal Biskut homemade dan kudapan oleh asnaf.


Perniagaan Puan Maz dan rakan-rakan.
 

Bermula 6/9/2021, saya membuat keputusan untuk bekerjasama dengan Puan Mazmah Mansor  sebagai Pembekal biskut, kuih raya, kerepek, bahulu dibakar dengan arang produk home made oleh asnaf disamping meneruskan kerja sambilan isi masa lapang saya yang asal bila perlu. Coaching saya kurangkan untuk fokus perniagaan amal ini. 

Kami Pembekal Biskut, Kuih Raya, Kerepek, Bahulu dibakar dengan parang homemade oleh asnaf. Lokasi kami di hadapan Giant Taman Permata, Hulu Kelang, si ruang parkir di bawah khemah berwarna biru.
Kami beroperasi setiap hari bermula jam 7 pagi sehingga 7 malam. 


Konsep kami ialah berniaga sambil beramal. Setiap sebalang, RM1 disedekahkan ke surau, masjid dan frontliner makan. 

Biskut homemade dan kudapan kami telah sampai ke luar negara juga tau. 😊


Jom membeli sambil beramal jom. Terima kasih. Harap maklum. 😊🌹

Sebarang tempahan untuk perayaan, perkahwinan, pertunangan, majlis raya dan kenduri-kendara, sila hubungi kami Puan Maz 012-3255819 atau Encik Azman 0111-9586151 atau Cikgu iEta 019-2586141 atau Puan Ina 019-3611265

Atau tekan sahaja link INI

Dapatkan biskut, kuih raya, kerepek dan bahulu terbaik dari kami Pembekal Biskut Kuih Raya Kerepek Bahulu seluruh dunia.


Penulis :

Jemput subscribe Blog ini ya. 🌹
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta. Social Media Expert Coach. Speaker Digital Marketing. Pembekal dan Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan buatan Asnaf.

DUNIA NIAGA ieta merupakan blogshop bumiputra. Pelbagai produk perniagaan dan makanan diedarkan secara online dan langsung.

0 comments:

Komen anda amat saya hargai....
Untuk sebarang tempahan, sila whatsapp 0192586141 dan nyatakan Nama, lokasi, kuantiti serta produk yang ingin dibeli. Terima kasih... ^__^

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 Dunia Niaga Ieta Enterprise. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP