Wednesday, December 3, 2014

TEPUNG MAGIK SERBAGUNA

Produk tepung ajaib, promosi, Tepung Magik, tepung ajaib, tepung magic, tepung magic serbaguna, Tepung Magik Terlajak laris, Testimoni pelanggan Dunia Niaga ieta, Tepung Magik Serbaguna
Tepung Magik Serbaguna Original.
Pernah dengar tentang Tepung Magik Serbaguna atau ringkasnya Tepung MagikDunia Niaga ieta Enterprise telah lama membekal dan mengedarkan Tepung Magik Serbaguna ini ke seluruh negeri.


Produk tepung ajaib, promosi, tepung ajaib, Tepung Magik, tepung magic, tepung magic serbaguna, Tepung Magik Terlajak laris, Testimonial pelanggan Dunia Niaga ieta, http://www.dunianiagaieta.blogspot.com/2013/12/tepung-magic.html

TEPUNG MAGIK SERBAGUNA Adalah produk Premium. Tepung Magik boleh digunakan untuk pelbagai jenis masakan tanpa menambah bahan perasa. Tepung Magik boleh digunakan untuk menggoreng, memekatkan dan boleh juga digunakan untuk membuat Tempura.

Kenapa dipanggil TEPUNG MAGIK?

  1. Rasanya... Sangat-sangat sedap... Sekali cuba, pasti nak lagi. 
  2. Kerangupannya ( Cendawan goreng kerangupannya tahan selama 6 jam ).
  3. Baunya yang wangi. 
  4. Tepung Magik juga boleh dimasukkan secubit mengikut citarasa ke dalam sup yang sedang dimasak sebagai pemekat kuah sup.
TEPUNG MAGIK JIMAT, CEPAT DAN LAZAT...


Produk tepung ajaib, promosi, tepung ajaib, tepung magic, tepung magic serbaguna, Tepung Magik Terlajak laris, Testimoni pelanggan Dunia Niaga ieta, Dunia Niaga ieta, Tepung Magik Serbaguna, Video Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik
Tepung Magik Serbaguna Original bersama buku resepi
1set ini hanya RM12 sahaja.... Postage RM10.00 (SM).

Bermula 21/6/2015, Dunia Niaga ieta Enterprise telah menghentikan bekalan Tepung Magik Spicy atas sebab sering ketiadaan stok di kilang dan masalah yang lain. Harap maklum.

Video Tepung Magik Serbaguna di TV3



Tepung Magik Terlajak Laris dicipta oleh bumiputra Muslim...
Produk tepung ajaib, promosi, tepung ajaib, TepungMagik, tepung magic, tepung magic serbaguna, Tepung Magik Terlajak laris, Testimoni pelanggan Dunia Niaga ieta, http://dunianiagaieta.blogspot.com/2013/12/tepung-magic.html
Ha... inilah pencipta tepung ni... Tuan Khairul namanya. Hebatkan beliau...

  • Tepung serba guna yang mudah, cepat dan boleh dipelbagaikan resipi.
  • Dilengkapi dengan cara memasak dan resipi pada paket dan buku resipi hanya beharga RM1.50 sahaja.
HARGA DAN POSTAGE TEPUNG MAGIK MELALUI POSLAJU :

  • Sepeket RM12.00 + Postage RM10.00 (SM) = RM22.00
  • Pembelian borong, 5 peket Tepung Magik Ori / Spicy hanya RM55.00 + Postage RM30.00 (SM) = RM85.00
Kos Postage TERKINI, boleh rujuk di sini.

Testimoni pelanggan


Produk tepung ajaib, promosi, tepung ajaib, Tepung Magik, tepung magic, tepung magic serbaguna, Tepung Magik Terlajak laris, Testimoni pelanggan Dunia Niaga ieta

Lihat review tentang Tepung Magik di blog Tengku Butang Miaw.

"hemm.. ekceli masa mula2 buat tu, hubby teman macam tak suka je.. dia memang tak makan SAYUR kan.. so, memang dia takkan cuba nak makan.. dah set mind menda tu sayur kott.. jenuh teman suruh dia try.. hee.. last2 tengok dia amik satu demi satu.. SEDAP kotttt... RANGUP dan ditambah pula ada rasa2 pahit (sikitt je pahitnya) peria tu.. membuatkan peria goreng tu rasa macam.. Rangup dan berperisa..... tak tahu nak citer lah.. SEDAP! korang patut cuba ni tau.. Even budak2 yang tak suka SAYUR pun pasti akan suka sayur kalau digoreng dengan Tepung Magik ni tauu.. seriuss.. tak tifuuuu.. heh heh heh..." beginilah sukanya hati blogger Tengku Butang bila dapat Tepung Magik ni... hehe...

Produk tepung ajaib, promosi, Tepung Magik, tepung ajaib, tepung magic, tepung magic serbaguna, Tepung Magik Terlajak laris, Testimoni pelanggan Dunia Niaga ieta

Produk tepung ajaib, promosi, tepung ajaib, tepung magic, tepung magic serbaguna, Tepung Magik Terlajak laris, Testimoni pelanggan Dunia Niaga ieta, Dunia Niaga ieta, Tepung Magik Serbaguna, Video Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik
Customer suka, saya pun gembira... ^__^

Produk tepung ajaib, promosi, tepung ajaib, tepung magic, tepung magic serbaguna, Tepung Magik Terlajak laris, Testimoni pelanggan Dunia Niaga ieta, Dunia Niaga ieta, Tepung Magik Serbaguna, Video Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik
Alhamdulillah... Guna khidmat poslaju, cepat sampai produk kepada Encik Zabidi

Produk tepung ajaib, promosi, tepung ajaib, tepung magic, tepung magic serbaguna, Tepung Magik Terlajak laris, Testimoni pelanggan Dunia Niaga ieta, Dunia Niaga ieta, Tepung Magik Serbaguna, Video Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik
Encik Zabidi Zainuddin customer dari Perlis borong 12 botol Chocoletto termasuk Tepung Magik SerbagunaTepung Chezzy Cheese Sauce dan Mashed Potatoe With Gravvy Sauce. Alhamdulillah...
Encik Zabidi Zainudin : "Mai buat cucuq cempedak kat rumah boleh makan ramai ramai" Tambahnya lagi, beliau menggunakan Tepung Magik.

Produk tepung ajaib, promosi, tepung ajaib, tepung magic, tepung magic serbaguna, Tepung Magik Terlajak laris, Testimoni pelanggan Dunia Niaga ieta, Dunia Niaga ieta, Tepung Magik Serbaguna, Video Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik
"Boleh guna untuk macam2 ni... Cubalah dulu 1 yang spicy." kata Pn. Wan, staff kedai Dobi di Taman Keramat terpikat dengan cerita saya tentang Magiknya Tepung Magik Serbaguna Produk Terlajak Laris Dunia Niaga ieta  Enterprise ni. Yang tak makan sayur pun makan sayur...Anda bila lagi...? ^__^
Antara lain kegunaan Tepung Magik Serbaguna ini selain untuk cendawan, ia boleh juga digunakan untuk udang, sotong dan apa sahaja masakan celup tepung atau salut ke pisang goreng dan boleh juga dimasukkan ke dalam masakan berkuah, yang bergoreng dan ke dalam kuih-muih sebagai bahan perasa menggantikan garam. 


Antara bahan mentah yang menggunakan Tepung Magik Serbaguna Dunia Niaga ieta Enterprise.
Produk tepung ajaib, promosi, tepung ajaib, tepung magic, tepung magic serbaguna, Tepung Magik Terlajak laris, Testimoni pelanggan Dunia Niaga ieta, Dunia Niaga ieta, Tepung Magik Serbaguna, Video Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik
Cendawan goreng rangup menggunakan Tepung Magik ini
RESEPI, Resepi ikan, Ikan Siakap, Ikan, Blog ieta, Santai Blogger, Kelab blogger ben Ashaari, Kisah Cikgu ieta, blog, Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik, Wordless Of Wednesday 43, Wordless Of Wednesday, Ikan Goreng Tepung Magik, Ikan Goreng Tepung Magik Wordless Of Wednesday 43, Ikan
Ikan Siakap disalut Tepung Magik Original.
RESEPI, Resepi ikan, Ikan Siakap, Ikan, Blog ieta, Santai Blogger, Kelab blogger ben Ashaari, Kisah Cikgu ieta, blog, Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik, Wordless Of Wednesday 43, Wordless Of Wednesday, Ikan Goreng Tepung Magik, Ikan Goreng Tepung Magik Wordless Of Wednesday 43, Ikan
Ikan Goreng bersalut Tepung Magik Original
RESEPI, Resepi ikan, Ikan Siakap, Blog ieta, Santai Blogger, Kelab blogger ben Ashaari, Kisah Cikgu ieta, blog, Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik, Wordless Of Wednesday 43, Wordless Of Wednesday, Ikan Goreng Tepung Magik, Ikan Goreng Tepung Magik Wordless Of Wednesday 43, Ikan
Inilah hasilnya. Tidak perlu campuran telur telur, rangup hingga bertambah-tambah nasi anak-anak dan suami makan. Yummylicious.... :)

Produk tepung ajaib, promosi, tepung ajaib, tepung magic, tepung magic serbaguna, Tepung Magik Terlajak laris, Testimoni pelanggan Dunia Niaga ieta, Dunia Niaga ieta, Tepung Magik Serbaguna, Video Tepung Magik Serbaguna, Tepung Magik
Fish Ball dan Fish Cake bersalut Tepung Magik. Ada kerak yang rangup lagi... Yummyyy....
Anak-anak cakap "Ibu, macam yang kat pasar malam rasanya ni ibu". Bertambah-tambah nasi mereka makan..

Lain-lain kegunaan dari bahan mentah dan sayur akan saya upload lagi gambarnya ya :)


Tepung Magik kegemaran ramai... Ikan Goreng Rangup, Ayam KFC , Bebola Daging dan Fish Cake Crispy. Mudahnya memasak dengan Tepung Magik Serbaguna. Whatsapp 0192586141 untuk pembelian borong atau runcit. Hanya di Dunia Niaga ieta Enterprise

Guna Tepung Magik Serbaguna, goreng apa sahaja pun sedap... Pelbagai lagi masakan boleh digunakan bersama tepung magik termasuklah Roti Jala, Pisang Goreng, Lempeng juga pelbagai jenis Cucur... Yummylicious... Juga boleh dibuat paste nasi goreng termasuklah goreng dengan hati ayam atau hati lembu. Untuk Tempahan Tepung Magik Serbaguna, sila nyatakan nama dan lokasi anda, PM saya DI SINI (Klik) atau whatsapp terus kepada nombor ini 0192586141.

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

DUNIA NIAGA ieta merupakan blogshop bumiputra. Pelbagai produk perniagaan dan makanan diedarkan secara online dan langsung.

8 comments:

  1. sedapnyaaaa.. camne nak beli ni? pm teman kat FB tengkubutang Miaw bole?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Yeayyy... Terima kasih Tengku sudi membeli dari Dunia Niaga ieta ^__^

      Delete
  3. Bestlah tenku butang dah merasa.. akak, saya follow ya blog akak :) saya join GA

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum pn..
    Nak tanya cam ne nak jadi agen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumussalam. Maaf Cik Muza, saya baru dapat reply. Boleh Whatsapp 0192586141 ye :)

      Delete

Komen anda amat saya hargai....
Untuk sebarang tempahan, sila whatsapp 0192586141 dan nyatakan Nama, lokasi, kuantiti serta produk yang ingin dibeli. Terima kasih... ^__^

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 Dunia Niaga Ieta Enterprise. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP