Wednesday, April 9, 2014

Bedak Tanaka

Bedak sejuk, Bedak Tanaka, Bedak wangi, Produk kecantikan, Rawatan Wajah,  http//www.dunianiagaieta.blogspot.com/2014/04/bedak-tanaka.html

"BEDAK TANAKA" merupakan antara produk yang diedarkan oleh Dunia Niaga ieta selaku pengedar pelbagai produk syarikat ACU TNC yang beroperasi di Sijangkang, Selangor secara online dan direct.

Bedak sejuk, Bedak Tanaka, Bedak wangi, Produk kecantikan, Rawatan Wajah, http//www.dunianiagaieta.blogspot.com/2014/04/bedak-tanaka.html

Antara 101 fungsi dan kebaikan BEDAK TANAKA ialah :

✔ Melicinkan kulit muka.

✔ Memberi kesegaran pada kulit.

✔ Mengurangkan kadar pengeluaran minyak/sebum pada kulit.

✔ Menanggalkan sel kulit mati.

✔ Membantu sejukkan kulit.

✔ Membersih & menegang wajah.

✔ Sesuai untuk kanak-kanak dan bayi 1 tahun lebih.

✔ Sesuai untuk semua lapisan umur.

✔ Menghilangkan ruam-ruam badan.

✔ Boleh digunakan dimuka dan badan.

✔ Menghilangkan gatal-gatal badan.

✔ Mengecutkan jerawat.

✔ Lembutkan kulit dan menghaluskan.

✔ Hilangkan jeragat.

✔ Menyejukkan & mengurangkan minyak di kulit muka.

✔ Pelindung cahaya matahari.

✔ Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation.


Bedak Tanaka mempunyai 4 jenis haruman :-

- Rose (warna pink).

- Jasmine (putih).

- Krim (original).

- Hijau (lemon).


Cara Guna Bedak Tanaka...


** Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak TANAKA rata2 ke muka guna tangan atau span muka.
** Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak TANAKA dgn air dan sapu kan ke muka. Selepas 30 minit, boleh cuci atau nak pakai sepanjang malam pun boleh…boleh cakap-cakap time sapu.. Muka tak berkedut macam pakai masker..
** Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.
** Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya.
** Sesuai untuk lelaki dan wanitadewasa dan kanak-kanak.

Sebelum tidur, pakai dulu bedak sejuk tanaka ni, biarkan dalam setengah jam baru cuci muka...tiap2 hari pakai, akan nampak kesannya.

Bedak Tanaka diperbuat daripada sumber alam semulajadi, kayu tanaka (sandalwood tree) yang sangat berkesan untuk :

- mengecut dan menghapuskan jerawat
- menanggalkan sel2 mati, melembut serta menghaluskan kulit
- memudarkan parut serta mencerahkan kulit
- melindungi dari sinar UV matahari (sapuan nipis as a foundation) juga mengurangi`tanda penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat
- menyejukkan kulit (akibat cuaca panas/terik/demam) dan mengawal lebihan minyak di kulit wajah
- mampu menyelesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan.

Bedak ni memiliki haruman yang menyegarkan..

CARA GUNA :

- Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tanaka secara nipis dan rata ke seluruh wajah menggunakan jari atau span muka.

* Tips: Renjiskan sedikit air pada wajah sebelum dicalit bedak agar sapuan licin dan nipis

- Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan jari atau ambil sedikit bedak tanaka, letakkan ke dalam piring. Campurkan ia dengan sedikit air (usah terlalu pekat/cair), kemudian sapu kan ke wajah. Biar kering 30 minit sebelum di scrub/cuci. Boleh juga di pakai sepanjang malam sewaktu tidur sebelum dicuci keesokannya.

KOD PRODUK

TANAKA LEMON
40GM = RM25(S), RM30(S/S)
110GM = RM35(S), RM40(S/S)
- harga termasuk kos pos-

- Ekstrak lemon sesuai untuk mereka yang berjerawat, berparut tebal, berminyak, gelap/kusam dan tona tidak sekata.
- Ia mencerah, menghalus dan membaiki tekstur kulit.

Untuk tempahan boleh DI SINI (Klik) atau whassapp ke nombor 019-2586141.




Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

DUNIA NIAGA ieta merupakan blogshop bumiputra. Pelbagai produk perniagaan dan makanan diedarkan secara online dan langsung.

0 comments:

Komen anda amat saya hargai....
Untuk sebarang tempahan, sila whatsapp 0192586141 dan nyatakan Nama, lokasi, kuantiti serta produk yang ingin dibeli. Terima kasih... ^__^

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 Dunia Niaga Ieta Enterprise. WP themonic converted by Bloggertheme9. Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
TOP